Adidas Purple Candy Watch ADH1563

64,95
Choose your size
  • One
Size chart

+ Add to favorites

Het digitale Candy horloge van adidas heeft een speelse en sportieve uitstraling dat geïnspireerd is op de retro 70’s. Verder is dit sportieve multif... Read more

Delivery

• Delivery time: 1-3 days
• Shipping: € 3,95
• Free pick-up in stores
• Secure and easy payment

Returns

• Free returns with Kiala
• 100-day return policy
• Money back guarantee

Need help?

030 - 21 92 644
Mo/Fri 08:30 AM - 5:00 PM

Productomschrijving

Brand: Adidas
Model: -
Articlenumber vendor: ADH1563
Articlenumber: 14019
Color: Purple
Material: -
Het digitale Candy horloge van adidas heeft een speelse en sportieve uitstraling dat geïnspireerd is op de retro 70’s. Verder is dit sportieve multifunctionele horloge voorzien van een paarse coating met zilveren metallic drukknoppen en een grijs LCD-display. Ook bevat het horloge een stopwatch, alarm, verlichting en is de datum erop af te lezen. Het horloge is beveiligd met een paars plastic bandje met pen en gesp bevestiging.

Merkinformatie

Adidas Original sneakers, backpacks en kleding

Adidas, vernoemd naar de oprichter Adolf (Adi’) Dassler (‘Das), werd in 1949 opgericht als Duits sportkleding bedrijf. Inmiddels kent iedereen Adidas, de drie strepen en het Adidas Originals logo (ook wel bekend als de trefoil). Waar Adidas vroeger vooral een merk was voor topsporters, wordt Adidas tegenwoordig ook gedragen als casual streetwear. Daarnaast is de Adidas collectie over de jaren heen flink uitgebreid met backpacks, vesten, dameskleding, caps en de zomerse Adidas Adilette slippers. Boven alles is Adidas vooral bekend van de populaire Adidas Originals trainingsjacks en trainingsbroeken en natuurlijk ook van de klassieke Adidas sneakers.

Onder de Adidas sneakers zijn een aantal lijnen momenteel extra populair. Zo is er de Adidas ZX sneaker collectie. Onder deze lijn vallen de Adidas ZX 700, de Adidas ZX 750 en de Adidas ZX 850. Naast Adidas running sneakers, zijn ook de klassieke basketbal profielen nog steeds erg populair. Onder de lijn Adidas Basketball sneakers vallen de Adidas Pro Play, Adidas Basket Profi, de Adidas Freemont en de Adidas Top Ten Hi. Bekijk onze complete Adidas sneaker collectie hier.

Wist je dat veel van onze populaire Adidas sneakers ook verkrijgbaar zijn als kindersneakers? Vet schattig! Bekijk onze complete Adidas kindersneaker collectie hier.

© Reinaldo Frissen voor Front Runner Nederland BV

Reviews (0) Adidas Purple Candy Watch ADH1563

Write a review
0
100

Suggestions

Close

Divide Internetoplossingen