Fred Perry

Fred Perry

No products are found.

Fred Perry; klassieke Britse styling van deze tijd!

Fred Perry schoenen en polo’s zijn al jaren stijlvolle en tijdloze items die in de garderobe van velen terug te vinden zijn. Frontrunner heeft een mooi aanbod aan Fred Perry sneakers en ook tassen van dit merk ontbreken niet.

Fred Perry is één van Engelands grootste tennisspelers ooit. Hij won in de jaren dertig van vorige eeuw driemaal op een rij Wimbledon. Na zijn tenniscarrière begon hij eind jaren veertig, samen met de Oostenrijkse oud-voetballer Tibby Wegner, een sportieve kledinglijn. Na de allereerste zweetband, kwam het merk met het bekende Fred Perry poloshirt met daarop een laurierkrans geborduurd. Tot op vandaag een welbekend en herkenbaar logo voor velen!

Een grappig weetje is dat er in de jaren zeventig en tachtig zelfs een soort underground fashion subcultuur gevormd werd; genaamd de Perry Boys. Deze groep ontstond uit trendsetters uit Manchester en Salford, met zogenoemde ‘wedge’-kapsels en een grote liefde voor muziek. In de jaren negentig waren het vooral bands zoals Blur en Oasis die het merk Fred Perry weer onwijs populair maakten door het dragen van kledingstukken van dit merk. Fred Perry spreekt een breed publiek aan, mede door het draagcomfort en de duurzame kwaliteit.

Fred Perry schoenen zijn eenvoudig vormgegeven en daardoor passend bij vrijwel elke outfit in je kledingkast. De kleuren zijn rustig en op de zijkant van de Fred Perry sneakers is natuurlijk de geborduurde laurierkrans te vinden. Er zijn verschillende ontwerpen van deze schoen; wat stevigere exemplaren in suède uitvoering, of juist een slank design van geruit katoen. Er is altijd een geschikt paar voor je te vinden in de Frontrunner webshop, waar de Fred Perry schoenen online verkrijgbaar zijn. Gecombineerd met een Fred Perry tas, weet je zeker dat je stijlvol en met een Britse twist voor de dag komt.

You selected:

Toon

Close

Divide Internetoplossingen