Vans Loose VPDB158

59,95 39,99
Choose your size
Size chart

+ Add to favorites

De Vans loose is een comfortabele broek met drawstrings, zodat je het zelf kan aanpassen naar eigen voorkeur. De broek is zwart/grijs gestreept en valt wijder a... Read more

Delivery

• Delivery time: 1-3 days
• Shipping: € 3,95
• Free pick-up in stores
• Secure and easy payment

Returns

• Free returns with Kiala
• 100-day return policy
• Money back guarantee

Need help?

030 - 21 92 644
Mo/Fri 08:30 AM - 5:00 PM

Productomschrijving

Brand: Vans
Model: KLEDING
Articlenumber vendor: VPDB158
Articlenumber: 22644
Color: Black
Material: -
De Vans loose is een comfortabele broek met drawstrings, zodat je het zelf kan aanpassen naar eigen voorkeur. De broek is zwart/grijs gestreept en valt wijder aan de bovenkant dan aan de benen.

Merkinformatie

Vans schoenen, rugtassen en kleding

Vans werd in 1966 opgericht in het zonnige CaliforniŽ door de gebroeders Van Doren onder de naam The Van Doren Rubber Company. De eerste schoenen die Vans verkocht in die tijd waren de schoenen die nu bekend zijn als de Vans Authentic.

Inmiddels is Vans uitgegroeid tot volledig kledingmerk, met caps, sweaters, t-shirts, jassen, hippe Vans zonnebrillen en trendy Vans rugtassen. De zonnige Californische levensstijl van Skate, Surf, Bike en Party Hard is nog steeds waar Vans vandaag de dag voor staat. Dit zie je goed terug in alle Vans collecties.

Uiteraard zul je Vans vooral kennen van de populaire Vans schoenen. De populairste Vans sneaker modellen zijn de Vans Authentic, de Vans Era en de Vans Old Skool. Daarnaast is de Vans OTW sneaker collectie erg in trek onder sneakerfreaks. Onder de Vans OTW collectie vallen bijvoorbeeld de Vans Prelow lijn en de Vans Alomar lijn. Bekijk de complete Vans schoenen collectie hier.

Reviews (0) Vans Loose VPDB158

Write a review
0
100

Suggestions

Close

Divide Internetoplossingen