Veelgestelde vragen

Ik heb zojuist betaald, maar ik heb nog geen bevestiging ontvangen.
Soms kan het gebeuren dat het bevestigen van je bestelling wat langer duurt. Mocht je er niet op vertrouwen dat je bestelling goed is doorgekomen neem dan contact met ons op. We kunnen dan samen controleren of je bestelling daadwerkelijk niet goed is verwerkt.

Ik vind een artikel leuk, maar dit artikel is niet meer verkrijgbaar in mijn maat, wat nu?
Mocht je maat niet meer verkrijgbaar zijn online neem dan contact met ons op. Het kan zijn dat we je maat nog wel in een van onze winkels hebben liggen. In samenspraak kan worden gekeken naar een passende oplossing om je alsnog blij te maken met je gewenste artikel.

Mijn CJP korting werkt niet tijdens het bestellen, waar kan dit aan liggen?
Een geldige CJP pas dient in alle gevallen normaal te werken op onze website. Verwar een CJP pas niet met een Connect Card. Met onze Connect Card heb je geen recht op 10% korting. Tevens werkt een CJP pas alleen bij artikelen waar nog geen korting op zit. Mocht je kaart echt niet werken, neem dan contact met ons op.

Ik heb een verkeerd artikel ontvangen, wat kan ik doen?
Mocht je per ongeluk een ander artikel ontvangen dan je hebt besteld of is er een artikel beschadigd, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Wij zorgen dan dat een vervangend artikel voor je gereserveerd wordt.
Het betreffende artikel kun je uiteraard gratis retourneren via Kiala. Maak daarvoor gebruik van het retourformulier en het Kiala-retouretiket die je bij je bestelling ontvangen hebt. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om het artikel middels Kiala retour te sturen, dan kun je contact met ons opnemen voor een andere regeling.

Mijn product is beschadigd, waar heb ik recht op?
Onze klanten hebben recht op een goed product en als een artikel buiten je schuld om kapot gaat dan verhelpen wij dit graag zo snel mogelijk. Neem hiervoor aub telefonisch contact op met onze klantenservice waarna in overleg het artikel geretourneerd kan worden. Wij vergoeden bij een terechte klacht natuurlijk de gemaakte verzendkosten. Je kunt producten ook gratis retourneren via Kiala.

Krijg ik geld terug als ik een artikel bestel en het blijkt toch niet naar wens?
Bij online bestellingen kun je je bestelling binnen 100 dagen retourneren. Je krijg dan je volledige aankoopbedrag teruggestort op je bankrekening. De voorwaarde is wel dat het artikel ongedragen en in de originele verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk) retour wordt gezonden. Voorzie retourzendingen ook altijd van een retourformulier. Dit formulier kun je hier downloaden.

Ik wil een artikel ruilen/retourneren maar ik kan jullie antwoordnummer niet vinden.
Momenteel maken wij nog geen gebruik van een antwoordnummer. Retourneren per reguliere post is voor eigen rekening. Gratis retourneren is mogelijk via Kiala.

Ik ben weinig thuis overdag, zijn er andere mogelijkheden om mijn pakketje te ontvangen? 
We bieden de optie om je bestelling op te halen bij een van de vele Kiala punten. Wil je meer weten over Kiala, lees dat hier verder. Tijdens je bestelproces kun je een alternatief bezorgadres opgeven. Mocht je echt niet in staat zijn een pakketje in ontvangst te nemen en is Kiala ook geen optie? Dan kun je je pakketje ook ophalen in een Front Runner winkel.

Kan ik mijn bestelde artikel ook in een Front Runner winkel ruilen?
Je mag je online bestelling in elke Front Runner winkel ruilen dan wel retourneren. Ook hier krijg je voor je online bestellingen gewoon geld terug indien gewenst.

Hoe lang duurt het voordat mijn retourartikel wordt terugbetaald?
Het retourneren van een pakketje is de verantwoordelijkheid van de klant. Wij raden aan bij elke retournering de track & trace code goed te bewaren. Doorgaans vergoeden wij retour gestuurde bestellingen binnen 7 werkdagen na ontvangst. Voorwaarde is wel dat je het artikel ongebruikt en in de originele verpakking retour stuurt (indien redelijkerwijs mogelijk).

Ik heb een klacht en kan het antwoord hierop niet vinden in de veel gestelde vragen.
Staat het antwoord op je vraag niet tussen onze veel gestelde vragen of wil je graag meer duidelijkheid over een bepaalde klacht, dan kun je ons bellen of mailen. Wij zijn op werkdagen tussen 10.00 en 17.00 telefonisch bereikbaar via 030-2192644. Voor een snelle afwikkeling van je vraag dien je je order/bestelnummer bij de hand te houden. Je kunt ons ook mailen via ons contactformulier. Je krijgt binnen 2 werkdagen reactie van ons.

Sluiten

Divide Internetoplossingen