Premium Collection
  • Voor 21:00 uur besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €100
  • Koop nu, betaal achteraf

Betalen

Veilig en makkelijk betalen

Betalen met iDeal (gratis)
iDeal is betalen via internet bankieren. Wanneer je gebruik maakt van online banking via Rabobank, ABN Amro, Fortis, ING of SNS Bank, is dit je ideale optie. Je betaalt je bestelling in je eigen vertrouwde omgeving van internet bankieren met iDeal.

Betalen met Creditcard (gratis)
Bij Front Runner kun je makkelijk en veilig shoppen met je credit card. Front Runner accepteert VISA en Master Card. Alle transacties vinden plaats via een beveiligde SSL verbinding. Bovendien zijn je bestellingen altijd verzekerd. Zo loop je nooit risico op je online aankopen.

Betalen met PayPal (gratis)
Betaal je liever met je bestaande PayPal account, dan is dat ook mogelijk bij Front Runner. PayPal is een online betaalservice waarmee je artikelen op diverse online winkels kunt betalen. Dit is vooral handig wanneer je bijvoorbeeld niet in het bezit bent van een credit card of online banking.

Betalen met Afterpay (€ 1,50)
AfterPay voert voor Front Runner het volledige achteraf betaalproces uit. De kosten bedragen € 1,50 per bestelling en enkele dagen na levering ontvang je per e-mail een digitale acceptgiro van AfterPay voor de betaling. Je kan betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 400 als je voor de eerste keer betaalt via Afterpay. Ben je al bekend bij Afterpay dan kun je betalen tot een bedrag van € 450.

Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht je verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

Je kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Betalen met MasterPass (gratis)
Met een digitale portemonnee van MasterPass betaal je veilig en snel zonder elke keer je gegevens in te vullen. In je digitale portemonnee van MasterPass worden de gegevens van je betaalpassen en aflever-adressen veilig opgeslagen. Handig wanneer je al gebruik maakt van een Mastercard of Maestro betaalpas.

Betalen met een Front Runner Gift Card
Helaas is het momenteel nog niet mogelijk online te betalen met een Front Runner Gift Card. Gift Cards kun je wel gebruiken in een van onze winkels. Klik hier voor een overzicht van onze winkels.

Gebruik maken van kortingscodes
Voor speciale acties geven wij kortingscodes weg. In het bezit van een Front Runner kortingscode? Gefeliciteerd! Je kunt je kortingscode tijdens het bestelproces invoeren. Let op! Speciale kortingen gelden niet in samenwerking met al bestaande afprijzingen.

Betalen met een Fashioncheque
Je kunt in al onze vestigingen nu ook betalen met de fashioncheque! Klik hier voor een overzicht van onze winkels.

Al onze prijzen zijn inclusief BTW.

Nieuwsbrief