Premium Collection
  • Gratis verzending vanaf €100
  • Gratis 100 dagen retour
  • 2600 PostNL afhaalpunten

Betalen

Je kan bij Front Runner op verschillende manieren betalen:

Betalen met iDeal (gratis)
iDeal is betalen via internet bankieren. Wanneer je gebruik maakt van online banking via Rabobank, ABN Amro, Fortis, ING of SNS Bank, is dit je ideale optie. Je betaalt je bestelling in je eigen vertrouwde omgeving van internet bankieren met iDeal.

Betalen met Creditcard (gratis)
Bij Front Runner kun je makkelijk en veilig shoppen met je credit card. Front Runner accepteert VISA en Master Card. Alle transacties vinden plaats via een beveiligde SSL verbinding. Bovendien zijn je bestellingen altijd verzekerd. Zo loop je nooit risico op je online aankopen.

Betalen met PayPal (gratis) 
Betaal je liever met je bestaande PayPal account, dan is dat ook mogelijk bij Front Runner. PayPal is een online betaalservice waarmee je artikelen op diverse online winkels kunt betalen. Dit is vooral handig wanneer je bijvoorbeeld niet in het bezit bent van een credit card of online banking.

Betalen met MasterPass (gratis) 
Met een digitale portemonnee van MasterPass betaal je veilig en snel zonder elke keer je gegevens in te vullen. In je digitale portemonnee van MasterPass worden de gegevens van je betaalpassen en aflever-adressen veilig opgeslagen. Handig wanneer je al gebruik maakt van een Mastercard of Maestro betaalpas.

Betalen met een Front Runner Gift Card
Helaas is het momenteel nog niet mogelijk online te betalen met een Front Runner Gift Card. Gift Cards kun je wel gebruiken in een van onze winkels. Klik hier voor een overzicht van onze winkels.

Gebruik maken van kortingscodes
Voor speciale acties geven wij kortingscodes weg. In het bezit van een Front Runner kortingscode? Gefeliciteerd! Je kunt je kortingscode tijdens het bestelproces invoeren. Let op! Speciale kortingen gelden niet in samenwerking met al bestaande afprijzingen.

Al onze prijzen zijn inclusief BTW.

Nieuwsbrief