Ruilen en retourneren

Ruilen en retourneren van je online aankoop is mogelijk via ons retouradres of in één van onze winkels. Je online aankoop kun je binnen 100 dagen terugsturen.

Ruil- en retourvoorwaarden

Ruilen en retourneren van online aankopen
Voor het ruilen en retourneren van online aankopen gelden de volgende voorwaarden:

  • Binnen 100 dagen vanaf 1 dag na ontvangst van de bestelling.
  • Bij voorkeur met een volledig ingevuld retourformulier.
  • Het artikel is niet gebruikt, gedragen of beschadigd (passen mag wel), indien redelijkerwijs mogelijk.
  • Het artikel is compleet in originele verpakking, originele kaartjes en labels zijn nog bevestigd aan het artikel, indien redelijkerwijs mogelijk.
  • Stuur het artikel in een omdoos, zodat de originele productverpakking niet beschadigd raakt, gebruik waar mogelijk de Front Runner doos. Mocht de originele verpakking beschadigd zijn dan brengen we hiervoor € 5 verpakkingskosten in rekening.
  • Neem bij ruilen of retourneren in de winkel altijd de factuur of orderbevestigingmail en een geldig legitimatiebewijs mee.
  • Voor online aankopen geldt: Niet goed? Geld terug

Regels gratis ruilen & retourneren via Kiala
Past een artikel niet of is een product niet naar wens? Per bestelling kun je je producten eenmalig gratis terugsturen.
Wil je daarna nogmaals ruilen dan zijn de verzendkosten voor eigen rekening.

Ruilen en retourneren van winkelaankopen
Artikelen die je bij ons in een winkel hebt aangeschaft dien je te ruilen of te retourneren in een van onze winkels.

  • Ruilen of retourneren kan binnen 30 dagen met kassabon.
  • Je ontvangt geld terug indien je een artikelen retour brengt.
  • Artikel mogen niet gedragen zijn en dienen voorzien te zijn van het aangehecht artikel- en prijskaartje in de originele verpakking.

Verkeerd of beschadigd artikel ontvangen
Mocht je per ongeluk een ander artikel ontvangen dan je hebt besteld of is er een artikel beschadigd, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Wij zorgen dan dat een vervangend artikel voor je gereserveerd wordt.
Het betreffende artikel kun je uiteraard gratis retourneren via Kiala. Maak daarvoor gebruik van het retourformulier en het Kiala-retouretiket die je bij je bestelling ontvangen hebt. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om het artikel middels Kiala retour te sturen, dan kun je contact met ons opnemen voor een andere regeling.

Gratis ruilen en retourneren via Kiala

Door gebruik te maken van ons Kiala-retouretiket kun je je online aankoop in Nederland gemakkelijk én gratis retourneren via één van de vele Kiala Punten. Het retourneren via andere services of vanuit het buitenland is voor eigen rekening.

Download hier het Kiala-retouretiket

Zoek hier je dichtstbijzijnde Kiala punt

Retourkosten
Kiala Retourservice : Gratis binnen Nederland
Zelf retourneren : ± € 6,95 per retour

Regels gratis ruilen & retourneren via Kiala
Past een artikel niet of is een product niet naar wens? Per bestelling kun je je producten eenmalig gratis terugsturen. Wil je daarna nogmaals ruilen dan zijn de verzendkosten voor eigen rekening.

Front Runner retourformulier

Bij al onze bestellingen leveren wij een retourformulier mee. De gegevens op dit retourformulier zijn gekoppeld aan je bestelling. Voor een snelle afhandeling is het belangrijk dat je het retourformulier volledig invult en meestuurt. Mocht je dit formulier kwijt zijn, neem dan contact met ons op dan sturen we je het retourformulier nogmaals op.

Retour sturen? Zorg dat de zending goed verpakt is.
De koper is verantwoordelijk voor een veilige retourzending. Gebruik altijd een omdoos, zodat de originele productverpakking en/of de artikelen niet beschadigd raken. Stuur dus nooit je aankoop retour in alleen de productverpakking, maar zorg voor een omdoos of stuur je aankoop terug in de Front Runner verzenddoos wanneer deze nog bruikbaar is.

Retouradres

Stuur je bestelling binnen 100 dagen terug naar ons retouradres:

Front Runner Nederland B.V.
T.a.v. Klantenservice
Parkerbaan 1
3439 MC Nieuwegein


Wanneer je de retourzending bij een postkantoor af geeft ontvang je een verzendbewijs. Bewaar dit altijd, hier kunnen we om vragen. Dit is jouw bewijs dat je iets hebt teruggestuurd.

Disclaimer
Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Front Runner Nederland B.V. niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van artikelen tijdens de retourzending. Vraag daarom altijd bij het postkantoor om een 3S-nummer of traceercode en bewaar deze goed.

Terugbetaling

Het aankoopbedrag inclusief de eventuele verzendkosten voor de heenzending* worden zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 7 werkdagen  terugbetaald.

*) Zijn er verzendkosten in rekening gebracht bij het plaatsen van uw bestelling en stuurt u de gehele bestelling retour? De verzendkosten van de heenzending worden dan ook aan u terugbetaald.

Geld terug bij retourzending
Indien je met iDEAL of PayPal betaald hebt, wordt het aankoopbedrag binnen 7 werkdagen op je bankrekening teruggestort.
Creditcard betalingen worden teruggestort via de creditcard rekening.
Bij een Afterpay betaling ontvang je het aankoopbedrag niet via ons terug, maar wordt het aankoopbedrag bij Afterpay geannuleerd of door Afterpay teruggestort.

Geld terug bij retour in de winkel
Indien je met iDEAL, PayPal of creditcard betaald ontvang je het aankoopbedrag aan de kassa terug. Het kan voorkomen dat grotere bedragen niet in de kassa beschikbaar zijn.
Bij een Afterpay betaling ontvang je het aankoopbedrag niet via ons terug, maar wordt het aankoopbedrag bij Afterpay geannuleerd of door Afterpay teruggestort.

Klachten over artikelen

Heb je een klacht over een artikel of onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op. We proberen je klacht altijd zo snel mogelijk te behandelen.

Sluiten

Divide Internetoplossingen