Jay-Z in Rocawears eerste TV reclame

maandag, 05 maart 2012

Jay-Z in Rocawears eerste TV reclame

‘From Marcy to Madison Square’, de eerste televisiecampagne van Rocawear met Jay-Z himself

Wie is er nu een betere keus om in de spotlights te staan voor Rocawears eerste televisiecampagne dan de persoon die letterlijk het merk heeft gemaakt! Hiphop ster Jay-Z die samen met Damon Dash het merk in de jaren ‘90 heeft opgericht, heeft het de laatste tijd even zwaar gehad met zijn label, ondanks Rocawears grote populariteit onder celebrities als Ciara en Trey Songz en andere urban streetwear liefhebbers. Maar Jay-Z houdt zijn hoofd prima boven water en belandt niet zo snel ‘on the rocks’.

Volgens het laatste nieuws zal Jay-Z schitteren in een televisiecampagne voor Rocawear om het merk een flinke boost te geven. De campagne heet ‘From Marcy to Madison Square’ en vertelt het verhaal van Jay-Zs carrière: van het verkopen van cd’s vanuit zijn kofferbak in Brooklyn tot aan zijn shows in Madison Square Garden, inclusief het ‘Watch the Throne’ concert. De televisiespot zal onder andere op MTV worden uitgezonden.

Het lijkt erop dat Rocawear met deze interessante zet klaar is voor een nieuw begin. We zijn dan ook zeer benieuwd hoe het merk verder zal groeien.

De nieuwe collectie van Rocawear is in ieder geval binnen en het ziet er zeker goed uit!

Check hier de collectie! >>

 

« terug naar overzicht

Sluiten

Divide Internetoplossingen