• Desktop Banner
Premium Collection
  • Voor 16:00 uur besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €60,-
  • Koop nu, betaal achteraf
  • FINAL SALE
  • Merken Dr. Martens
Filter op
Categorie
Model
Merken Selectie wissen
Geslacht
Maten
Prijsgroep

Category banner
Aantal per pagina
Sorteer op

Op zoek naar de nieuwste Dr. Martens boots?

In onze webshop vind je de laatste collectie Dr. Martens boots waaronder de nieuwste Dr. Martens 1460, Dr. Martens Pascal en de Dr. Martens 1461. Bekijk onze Dr. Martens boots. 

Dr. Martens, de tijdloze boots

DR. Martens is gemaakt in England in de UNIEKE Cobb’s lane fabriek, die al schoenen en laarzen produceerde voor de familie Griggs sinds 1901. Deze fabriek is dan ook het thuis van de originele Dr. Martens boots. Binnen deze bescheiden fabrieksmuren werken familiaire mensen die een hele goede band hebben met elkaar. Zij zijn allen gespecialiseerd in de methodes van het traditionele schoenen maken. Hedendaags worden een heleboel DR. Martens boots gemaakt in Azië, maar ook in het verenigd Koninkrijk is nog een eigen Dr. Martens fabriek te vinden voor de mensen die graag het UK label op hun Dr. Martens willen zien.

Dr. Martens 1460

Een directe replica van de allereerste schoenen, die van de band rolde op 1 april 1960. Handgemaakt dor schoenmakers in de oorspronkelijke fabriek. De 1460 boot is duurzaam met een gladde finish. Kenmerkend aan de Dr. Martens, zijn de gele stiksels en diepe groeven in de zool.

Dr. Martens 1461

Dr. Martens 1461, een klassieke 3 oog schoen. De naam van deze schoen is de datum van ontwerp. Gemaakt van glad leer en Dr. Martens heeft de klassieke stijl voor vrouwen aangepast naar een smaller voetbed, maar hij behoud die geweldige uitstraling. Dr, Martens zijn wereldwijd mode iconen geworden, voor hun compromisloze uiterlijk, duurzaamheid en comfort. 

Nieuwsbrief