Premium Collection
  • Voor 16:00 uur besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €60,-
  • Koop nu, betaal achteraf

Bezorgen en leveren

Bezorging en levering


Levering

Je bestelling wordt door Front Runner zo snel mogelijk geleverd. In 95% van de gevallen is dit binnen 24 uur na het plaatsen van de order. Wij kunnen in ieder geval garanderen dat jouw persoonlijke bestellingen nog dezelfde dag worden verwerkt en verzonden. Dit geldt als het product voorradig is en besteld is voor 18.00 uur op een werkdag. 

Bezorging via PostNL

Wanneer je jouw bestelling op een werkdag voor 18.00 plaatst, zullen wij jouw bestelling diezelfde dag nog verwerken en verzenden. PostNL bezorgt op maandag tot en met zaterdag tussen 08.00 en 21.30 uur en doet 2 pogingen om je bestelling af te leveren. Je kunt online of via de PostNL app het specifieke tijdvlak van de bezorging zien.

Na 2 niet gelukte bezorgpogingen word je pakket bewaard op een PostNL-locatie. Je hebt de mogelijkheid om binnen 2 weken jouw bestelling op te halen. Dit geldt ook als je hebt aangegeven je bestelling te laten bezorgen bij een PostNL punt. Als je jouw bestelling niet binnen 2 weken ophaald, worden de artikelen terug naar Front Runner gestuurd.

Neem bij het afhalen een geldig legitimatiebewijs mee!


Ophalen in een Front Runner winkel

We bieden je de mogelijkheid om je bestelling gratis op te halen in één van onze winkels. Nadat je besteld hebt, ontvang je een bericht wanneer je bestelling verzonden is naar de winkel. Je pakket wordt dan door ons interne transport naar de winkel vervoerd. Neem bij het ophalen van je pakket een geldig legitimatiebewijs mee. Onze winkels vind je Amsterdam. Klik hier voor een overzicht van onze winkels.
Nieuwsbrief