Premium Collection
  • Voor 16:00 uur besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €60,-
  • Koop nu, betaal achteraf
  • Merken NGRY
Filter op
Merken Selectie wissen

Aantal per pagina
Sorteer op

NGRY zonnebrillen bestel je alleen hier op Frontrunner.nl

Het maken van je eigen keuzes is de belangrijkste missie van NGRY. Ze willen niet worden verteld wat te doen met slijtage of aanvaard worden volgens de normen van de grote multinationals en hun miljoenen marketing budgetten. Ze laten zich niet vertellen wat er goed uitziet en ze laten zich zeker niet vertellen hoe we onszelf moeten zijn! Dat is de kracht van de NGRY zonnebrillen. 


Ze maken hun eigen spullen en doen dat voor de lol. Ze kunnen dit voor veel lagere prijzen doen, omdat ze niet meer geld uitgeven aan marketing en reclame dan ze uitgeven aan het product. Ze betalen geen filmsterren en sportscelebrities om te laten zien wat te dragen. Die onaangename kerels krijgen een shitload betaald om het te dragen, het is niet alsof ze het uit zichzel pakten. En zelfs als ze dat deden, who cares?

Ze laten je gewoon zien wat we willen, en hopen dat je het leuk vindt ook. Zo niet, geen zorgen, ze zullen niet proberen om u te overtuigen tot een aankoop. Wat ze wel willen is u overtuigen om uw ideeën te delen met hen. Ze willen voorzien in de behoeften van mensen, in plaats van het creëren van die behoeften. Op de website kunt u een contact-knop vinden, klikt het gewoon aan en gaan los! Dus alsjeblieft, blijf gefocust, wees geweldig en wees NGRY. Want als je niet NGRY bent, sta je gewoon niet op te letten!


 


Nieuwsbrief