Premium Collection
  • Voor 16:00 uur besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €60,-
  • Koop nu, betaal achteraf
  • Merken Palladium
Filter op
Merken Selectie wissen

Aantal per pagina
Sorteer op

Palladium schoenen en boots bestel je online op Frontrunner.nl 

Palladium werd opgericht in 1920 om de banden te maken voor de jonge luchtvaartindustrie. Banden werden gemaakt door lagen canvas banden te zetten onder gevulkaniseerd rubber. De deskundigheid van Palladium was zo ver gevorderd dat al snel de meerderheid van de Europese vliegtuigen Palladiumbanden gebruikten. 


Na de Tweede Wereldoorlog nam de vliegtuigbouwgigantisch af, waardoor ook de vraag naar banden drastischdaalde. Palladium besloot om een fabriek te openen in Pont De Cheruy, Frankrijk, om te beginnen met de productie van schoenen die net zo goed waren als haar banden. In 1947 werd de legendarische Pampa boot geboren en de functionaliteit, comfort en duurzaamheid waren zo uitstekend dat het Franse Vreemdelingenlegioen de Palladiumschoenen gebruikten. Het Vreemdelingenlegioen gebruiken de Palladium boots in de barre woestijn omstandigheden van Noord-Afrika en de rest van het ruige terrein van het Atlasgebergte.

Vandaag de dag zijn het oorspronkelijke ontwerp, de klassieke lijnen en het testen van het nut van de schoenen belangrijker dan ooit. De combinatie van meer dan 60 jaar van echtheid wordt gecombineerd met moderne productie, hoogwaardige materialen en cutting edge styling. Palladium laarzen staan klaar om u te helpen uw straat, uw stad, of de wereld te verkennen.

Nieuwsbrief