• Desktop Banner
Premium Collection
  • Voor 16:00 uur besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €60,-
  • Koop nu, betaal achteraf
  • FINAL SALE
  • Merken SAUCONY
Filter op
Categorie
Model
Merken Selectie wissen
Geslacht
Maten
Prijsgroep

Category banner
Aantal per pagina
Sorteer op

Saucony sneakers bestel je online op Frontrunner.nl

Saucony is een Amerikaans bedrijf voor sportschoenen en sportkleding. Het merk werd opgericht onder de naam 'A.R. Hyde & Sons' in 1910 door de Russische immigrant Cobbler Abraham Hyde in Cambridge (USA). De naam 'Saucony' werd pas officieel als merknaam gebruikt in 1998 en is genoemd naar de "Saucon River" in Pennsylvania. Saucony is vooral bekend in het atletiekmilieu en richt zich specifiek op hardlopen. Gelukkig voor ons, heeft Saucony ook toffe daily sneakers in haar collectie. Bekijk bijvoorbeeld is: Jazz Original, Shadow Original en DXN trainer. 

Saucony Jazz Original
De Saucony Jazz voor dames is de perfecte sneaker voor de neutrale tot licht overpronerende loper. Overpronatie houdt in dat de voetafwikkeling enigszins naar binnen loopt wanneer het contact maakt met de ondergrond. De voet wordt aan de binnenzijde ondersteunt door de Saucony Support Arc.

Saucony Shadow Original
Saucony Shadow Original, een retro geïnspireerde sneaker uit de Originals lijn van Saucony. De sneaker is voorzien van een met suede, leer en mesh overtrokken upper, gebouwd op een rubberen zool met een EVA midsole voor extra support en comfort.


Saucony DXTrainer

Na maanden van testen en ontwikkelen in de jaren '80, hardlopen legende Rod Dixon en de Saucony Beheerteam voltooide zijn droom schoen. Meer dan drie decennia later, leeft zijn legende voort in de DXN Trainer.     
Nieuwsbrief