Premium Collection
  • Voor 16:00 uur besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €60,-
  • Koop nu, betaal achteraf
  • Merken Teva
Filter op
Merken Selectie wissen

Aantal per pagina
Sorteer op

Teva slippers/ sandalen bestel je online op Frontrunner.nl

In 1984 struikelde een Grand Canyon rivier gids over een waarheid die het schoeisel wereld voor altijd zou veranderen: In ieder mens schuilt een avontuurlijke geest die wacht om aangewakkerd te worden. Hij realiseerde zich dat het enige wat iedereen terug hield van zijn levensstijl een eenvoudige uitnodiging was. Iets om hen gerust te stellen ... hen het vertrouwen om in te springen op te geven, Dus heeft hij die uitnodiging ontworpen.

De Teva Originals


De Teva Original begon bescheiden - een oud Velcro horlogebandje gehecht aan een slipper - maar de Teva sandaal is uitgegroeid tot een icoon, dat spreekt tot de massa. Mensen over de hele wereld hebben de uitnodiging tot avontuur aanvaard en nam de "band in en gaan," spontane, go-anywhere, doe-niets-mentaliteit waar de Teva Original voor staat. Alles wat we doen, en alles wat we mee maken, is in dienst van de avontuurlijke geest, omdat we weten dat ongeplande momenten degenen zijn die we omzetten in de beste herinneringen.

Teva sandalen bestellen via onze webshop is snel, simpel en altijd voordelig. Wij accepteren achteraf betalen met AfterPay. En over ruilen of retourneren doen wij niet moeilijk, dit kan gratis binnen 14 dagen.

Nieuwsbrief